Геодезија, Катастар, Инженеринг

Услуги

Воведувањето на приватната геодетска пракса за вршење на оперативните (теренски) геодетски работи од премерот, востановувањето и одржувањето на катастарот на недвижностите и вршење на геодетските работи за посебни намени што се во врска со премерот и катастарот на недвижностите за прв пат е овозможено со измените и дополнувањата на на Законот за премер, катастар и запишување на правата на недвижностите во 2005 година.

Со овој закон овластените Геодетски компании се единствени кои ги изработуваат геодетските елаборати за катастарски потреби, инженерски задачи и сл.

Ние како компанија можеме да Ви понудиме:

- делба на парцели и спојување парцели,
снимање на промените настанати со изградба и доградба на објекти,
- подготвување на нумерички податоци,
- изработка на геодетски елаборат за запишување во катастарот на недвижности,
- изработка на геодетски елаборат за геодетски работи за посебни намени што се од влијание за одржување на катастарот на недвижностите,
вештачења,
ажурирање на геодетски подлоги за урбанистички цели и други.

За секаква соработка, испратете ни порака преку дадената контакт форма со притискање на овој линк или во секое време слободно контактирајте не на +389 78 308 773

Add an introductory chapter, but include an https://dissertationauthors.com/ extra writing session to finish that as well.

Календар

June 2020
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930