Геодезија, Катастар, Инженеринг

OnLine барање – Геодетски елаборат

Пополнете Барање за Геодетски Елаборат

Пополнете ги бараните податоци и Поднесете БАРАЊЕ
Име и Презиме:*
E-mail:*
Контакт телефон:*
-
Број на катастарска парцела:*
Катастарска општина:*
Изберете тип на Елаборат*
Документи кои ги поседувате - поврзани со Барањето*
Дополнително објаснување*

* Деловите означени со * е задолжително да ги пополните.

Календар

June 2020
M T W T F S S
« Dec    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930